Horloge merken

Ondanks dat wij gespecialiseerd zijn in Omega, kunt u ook met andere merken bij ons terecht. Zo zijn wij b.v. ook voor Tissot en Hamilton een erkend service centrum. Of het nu gaat om een vintage horloge of een recenter exemplaar, neemt u gerust contact met ons op als u uw horloge wilt laten repareren, onderhouden of restaureren. Wij laten dan zo snel mogelijk weten wat we voor u kunnen betekenen.

Replica’s nemen wij niet in reparatie. Mocht er overigens blijken dat een aangeboden horloge afkomstig is uit diefstal doen wij direct aangifte bij de politie.

Hoe lang duurt het?

De duur van de reparatie is afhankelijk van de complexiteit van uw reparatie, verkrijgbaarheid van onderdelen en de drukte aan onze kant. Voordat u ons de opdracht gunt krijgt u van ons een inschatting van de verwachte reparatie duur. Communicatie is hierbij voor ons het sleutelwoord. Tijdens het gehele proces blijven wij u op de hoogte houden waar uw dierbaar horloge zich bevindt in het reparatie proces.

Hoe werkt het?

Door middel van het contact formulier op de site laat u ons weten om welk merk en type horloge het gaat en wat er mee aan de hand is. Hoe nauwkeuriger de beschrijving, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn. Wilt u e.a. liever telefonisch met ons bespreken dan kan dat natuurlijk ook. 

Prijsopgave

Indien wenselijk kunnen wij een prijsopgave voor u maken. Het maken van een prijsopgave is kosteloos bij akkoord. Bij on gerepareerd retour betaalt U € 35,00 onderzoek-administratie kosten. Deze kosten dient u op voorhand te betalen en worden gecrediteerd bij de uiteindelijke reparatie kosten.

Hoe komt uw horloge bij ons?

Het horloge kan – op afspraak – afgegeven of naar ons opstuurt worden. U kunt het ook via ons laten ophalen, wij werken hiervoor samen met Micropakket. Afhankelijk van de hoogte van de verzekering zijn de kosten iets hoger dan bij reguliere transport diensten, echter is Micropakket de specialist in het vervoer van (emotionele) waarde zaken. Juweliers verzenden over het algemeen alleen maar met Micropakket omwille van de betrouwbaarheid. Uiteraard alles in overleg en naar uw wensen.